Przy okazji serwisu RE w Wrocku zrobiłem sobie małą objazdówkę w sumie i tak wszystko pykło 400 km. Troche asfaltu, trochę poza.
W sumie tak się rozpędziłem, że dojechałem na "Węgry"

))))
Poniżej między innymi.
Góra Ślęża - tajemnicza góra związana z dawnymi słowiańskimi kultami. Ośrodek kultu solarnego itd itd. Sama góra wygląda imponująco z uwagi na to, że jest to samotny stok wyłaniający się z równiny. Mimo niewielkiej wysokości z uwagi na powyższe właśnie robi duże wrażenie.
Lotnisko Mirosławice - jeśli ktoś jest fanem swobodnego lotu w powietrznej tubie tzw skydiving to jest tam taka dostępna

Ogólnie niewielkie lotnisko cywilne pod Kątami Wrocławskimi
Zamek Rogów Opolski - świetne miejsce na odpoczynek, relaks i cieszenie się arhitekturą. Zwykle każdy jedzie na zamek w Mosznej a omija zamek w Rogowie Opolskim. można pospacerować tam alejkami ale z tego co się orientuję zamek posiada ciekawe zbiory biblioteczne sięgajace pergaminów z lat 1300+.
Kaplica św Floriana - malownicza ruina w okolicy Strzelec Opolskich. Dojazd na wzgórze kapliczne tylko dla zahartowanych motocykli

Po prostu droda usypana jest z luźno nawiezionych "kamieniorów" i moto rzuca na wszystkie strony. Jednak można sobie od asfaltu też tam po prostu podejść

i reszta

Na marginesie serwis robiłem w firmie, która customizuje motocykle pod indywidualne zamówienia. Są to takie małe dzieła sztuki.
Oczy wysychają bo żal nawet mrugać. Polecam się zapoznać z "unikat motoworks" 1of1 Wrocław
https://www.youtube.com/@unikatmotorworks1of1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.