Broda pisze:Na liście chętnych wpisanych jest 23 zarejestrowanych forumowiczów i tyłu powinno brać udział w ankiecie zgodnie z początkowymi ustaleniami. Tak uważam .
Mamy demokracje !!! Każdy może głosować i nikomu nic do tego !!!
Broda pisze:Na liście chętnych wpisanych jest 23 zarejestrowanych forumowiczów i tyłu powinno brać udział w ankiecie zgodnie z początkowymi ustaleniami. Tak uważam .
Romario pisze:Mamy demokracje !!! Każdy może głosować i nikomu nic do tego !!!
Romario pisze:Kolega BRODA cały czas milczał jak głosowanie było korzystne dla jego lokalizacji .A tu nagle zwrot w głosowaniu i WIELKA KONSTERNACJA .Co to ma być ??? I znów robi się nieprzyjemnie .
arni70 pisze:Romek. Daj spokój. Ale cenię i chcę wykorzystać Twoją aktywność i mam prośbę abyś dodał otuchy tym, co głosowali i nie ma ich jeszcze na liście. Niech zgłaszają posty pod listą, a ja ich dopiszę i już mamy po zbędnym zamieszaniu![]()
Broda pisze:Ankieta to bardzo dobry pomysł pod warunkiem uczciwego podejścia forumowiczów. Sławku kosztowało cię to sporo pracy, zaangażowania i cierpliwości. Dzięki tej ankiecie wiemy że demokracja się tu nie sprawdzi. Miejsce spotkania powinien wybrać zarząd wedle własnego uznania.
Romario pisze:Są ludzie którzy podejmują decyzję wyjazdu w ostatniej chwili. Sam taki jestem . Nie chcę nikogo nakłaniać na ujawnienie się bo być może do końca nie wiedzą jak życie się potoczy. Proponuję wyluzować i czekać na wynik końcowy![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości