Jankes82 pisze:Tak. Masz rację.
Co złego to nie ja.
Daję sobie spokój.
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Ale tylko w tym temacie

Jankes82 pisze:Tak. Masz rację.
Co złego to nie ja.
Daję sobie spokój.
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Micbie pisze:Jeśli do faktycznie wygrają Mazury to może choćby dla chętnych przedłużymy zlot o jeden dzień np od czwartku
arni70 pisze:Ja, to bardzo jestem za... Rozmawiałem z Bosmanem i też tak mówił żeby jeszcze jeden dzień był wolny luźny. Wtedy da się coś zobaczyć i odpocząć. To do obgadania wszystko. Może być czwartek albo poniedziałek. Może być i czwartek i poniedziałek. Varadernia np trwa od środy i chyba do niedzieli. Wtedy chętni przyjeżdżają na kilka wariantów: od środy (full) od czwartku lub od piątku- standard weekend. Wedle uznania i wszelkich możliwości.
Micbie pisze:Jeśli już to bardziej czwartek niż poniedziałek wiesz niedziela powrót mniej tirów na trasie dla mnie zawsze ma to znaczenie. Wiesz 12KM musi uciągnąć moją słuszną posturę.
No jest kilka opcji dołączyć mogę również w Ciepielowie lub dalej w Zwoleniu bo rozumiem że początek trasy przez DK 79. zresztą nie będziemy będziemy teraz dywagować nad trasą bo to jeszcze trochę czasu do wyjazdu i nie wiadomo dokąd jak już mówiłem ja głosowałem za inną opcją ale na mazury też pojadę, ale jeśli wygra Stegna to odpuszczęarni70 pisze:Ok. Długi okres czasu, będziemy jechać pipidówkami. Jest około 370 km z Ożarowa obok Ostrowca, czyli Ty masz bliżej. Spotkać się można w różnych miejscach, od Ożarowa zaczynając. Ja jechałem tą trasą od Warszawy do Szczytna i leci się zadupiami. Niby krajówka ale wszystko leci eskami i tu jest pusto. Warszawę mija się zadupiami, prawym brzegiem Wisły. Spoko.Nie masz uprawnien by zobaczyc link!
pysiu pisze:To co ? Jeszcze raz ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości