Jankes82 pisze:To już chyba nie przypomina ankiety.
Dlaczego????
Jankes82 pisze:To już chyba nie przypomina ankiety.
Jankes82 pisze:Sławek....
W ankiecie nie jest ważny opis gdzie kto by wolał. Nie wolno też nakłaniać do zmiany czyjejś decyzji lub wpływać na głosowanie.
Większości stałych Forumowiczów tak naprawdę nie zawsze chodzi o miejsce ale o powód by się spotkać.
Jankes82 pisze:Jeżeli ktoś oddał głos a nie jest zdeklarowany na przyjazd na zlot, jego głos jest tak samo ważny jak zdeklowanej osoby. Po prostu ma ochotę aby reszta spotkała się w danym rejonie. Ma takie same prawa na forum czy przyjedzie czy nie.
Jankes82 pisze:Nie mam w zwyczaju się wtrącać w wasze decyzje ale ankieta powinna być ankietą. Zbierasz propozycje i każdy oddaje głos przez jakiś określony czas i na tym koniec. Miejsce z największą ilością głosów wygrywa i nie ma to znaczenia czy dla kogoś jest za daleko .
Nie może być też takiej sytuacji że z danego miejsca jest więcej osób i staramy się podwyższyć frekfencje na zlotach. Jak ktoś chce to przejedzie całą Polskę . Jeżeli w danym miejscu jest dużo osób a nie chcą jechać przez cały kraj zapraszamy do głosowania. Może jest ich tylu że będą mieli bliżej. Padają słowa że coś prowadzi ale ja bym wolał...... Oddając głos każdy określił co woli. Temat Michała... No zapraszamy gdziekolwiek będzie zlot. Puszką też nie wyganiamy przecież jeżeli coś. Jeżeli nie mam racji usunąć po przeczytaniu.
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
dark pisze:Romario i Arni pytali co ma znaczyć mój śmiech.
Otóż moi drodzy jak popatrzy się na ankietę to spotkanie zadawalające wszystkich powinno odbyć się w miejscu, gdzie tyle samo kilometrów będą mieli wielbiciele Jury, Mazur czy Morza.
Jak ktoś lubi liczyć kilometry to bardzo proszę niech wskaże to miejsce.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jankes82 pisze:Przypominam Sławku że to nie twoje prywatne forum......
Forum to ludzie a co chwilę jest ich mniej
.
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
arni70 pisze:Odpowiem. Bo Twój wpis jest merytoryczną odpowiedzią w doborze miejsca spotkań. Jest to jeden z sensownych argumentów w decyzji.Chcemy Darek zrobić eksperyment też w innych kierunkach. Dlaczego?
1. Są osoby, które umęczyła już Centralna Polska...
dark pisze:Arni policz kilometry podaj miejsce, które wyjdzie Ci z wyliczeń i to będzie merytoryczna odpowiedź do mojego postu. To wszystko co napisałeś było już wcześniej.
Dłuższe wspólne przejazdy w więcej niż 3 mało doświadczonych motocyklistów nie są fajnae a jak do tego dodamy samochód to już w ogóle prawie porażka. Wystarczy pooglądać relacje z podróży, w których widać ile to motocykli jedzie razem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości