Apropo torby w przekroku to ciekaw jestem jak bedzie wyglądał lakier po jakimś czasie jak sciagniesz torbę.
Jasne, że kufer to przydatna sprawa. Ale w Satelisie to bardziej skomplikowane niż w innych maxi-skuterachMarko7 pisze:Tez sie długo wzbranialem przed kufrem.teraz stwierdzam kufer to przydatna sprawa. Na codzień jeżdżę bez kufra, a jak trzeba to wpinam i jest miejsca więcej .
Apropo torby w przekroku to ciekaw jestem jak bedzie wyglądał lakier po jakimś czasie jak sciagniesz torbę.
...i oparcie pasażera (wożę czasami synów do szkoły), co wyklucza się z kufrem...
Damianci pisze:Na razie kusi mnie dorobienie pilota do otwierania bagażnika (kolega Negan poleca) i oparcie pasażera (wożę czasami synów do szkoły), co wyklucza się z kufrem
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
W Satelisie 2, oryginalne oparcie pasażera montowane na siedzenie wyklucza się z kufrem. Tak przynajmniej powiedzieli mi w serwisie. Natomiast otwieranie na pilota bagażnika pod siedzeniem już w ogóle nie ma sensu jak jest kufer lub tylko stelaż pod kufer.djpj1 pisze:
Ja miałem oparcie dla pasażera razem z kufrem, nie przeszkadza to niczemu w Satelisie.
Damianci pisze:W Satelisie 2, oryginalne oparcie pasażera montowane na siedzenie wyklucza się z kufrem. Tak przynajmniej powiedzieli mi w serwisie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości