Yamaha XSR 125 mocno doinwestowana

Ogłoszenia dotyczące sprzedaży motocykla, akcesoriów, odzieży i innych.
Regulamin forum
  1. W tytule tematu musi pojawić się pełna nazwa sprzedawanej rzeczy np. Suzuki VL 125.
  2. Oferta musi posiadać cenę i zdjęcie lub odnośnik do innej aukcji np. allegro lub olx.
  3. Zabronione jest komentowanie cen. O wycenie swojej własności decyduje sprzedający. Negocjacje prowadzone są za pomocą wiadomości prywatnych. Nie komentujemy!
  4. Zabronione jest powielanie wątku z takim samym przedmiotem
  5. Zabrania się umieszczania ogłoszeń komercyjnych, reklama jest płatna
  6. Do zamieszczenia tematu wymagana jest minimalna liczba postów 20 - inaczej ogłoszenie zostanie usunięte
wookson
Plecak
Imię: Łukasz
Motocykl: Yamaha XSR 125
Kontaktowanie:

Yamaha XSR 125 mocno doinwestowana

Postautor: wookson » 16 lut 2025, 14:32

Sprzedam bardzo mocno doinwestowaną Yamaha XSR 125.
Rocznik 2021, pierwsza rejestracja luty 2022. Przebieg 7200km.
Motocykl posiada najlepszy silnik 125 na rynku, jedyny silnik 125 ze zmiennymi fazami rozrządu, przez co jest ultra elastyczny. Ten sam silnik jest w MT125 i Yz R 125.
Reflektory LED. ABS. Skrzynia 6 biegów. Wydech Leo Vince (seryjny wydech mam spakowany w kartonie, zdjęty został jeszcze w salonie Yamaha jeszcze przed obiorem), grzane manetki Daytona, założone w serwisie Yamaha Pń z 3 poziomami grzania, kierunkowskazy LED, oryginalna owiewka Yamaha retro fly screen, custom'owy błotnik przedni zrobiony na zamówienie przez @Warkot (błotnik seryjny dorzucam w kartonie :-)), żelowy wkład w kanapie, krótki błotnik tylny, osłona chłodnicy XSR. Opony Pirelli Scorpio Rally STR (opony seryjne z przebiegiem 2000 km też dorzucam). Powertronic ECU. Cylinder Malossi. (seryjny cylinder w w kartonie, także można też przywrócić do serii, ale nie wiem po co, bo z Malossi motorek przyspiesza nawet pod górkę na 6 biegu a wyprzedzanie aut jadących 90-95 km/h czy nawet 100 nie stanowi problemu.)
Do tego dorzucam ładowarkę idukcyjną SP Connect, plus dodatek antywibracyjny SP Connect i 2 x etui SP Connect do iPhone 12 Pro i iPhone 14 Pro. Wystarczy dokupić tylko jakiekolwiek mocowanie Sp Connect i ładowanie indukcyjne śmiga.
Wszystkie przeróbki wyniosły ok 10 tys pln, cóż, nikt nie twierdzi, że było to racjonalne, ale absolutnie ich nie żałuję
Drugiej takiej w Polsce nie ma
Cena całego zestawu 19 500PLN czyli realna cena 17k plus 2500 za klamoty warte 10k
Chciałbym, żeby motocykl trafił do zajawkowicza,który doceni ten wkład
Nie interesuje mnie żadna zamiana. Mam już plan
Do obejrzenia w Poznaniu.

Sprzedaż na FV bądż umowe sprzedaży.

Wszelkich informacji udzielam na priv.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Prim
Maniac Rider
Imię: Szymon
Motocykl: Royal Enfield Himalayan 450
Bocheniec - Dziewiąte spotkanie forumowe.:
Kontaktowanie:

Re: Yamaha XSR 125 mocno doinwestowana

Postautor: Prim » 25 lut 2025, 7:25

Piękny motocykl. Nie jestem zainteresowany kupnem z wiadomych względów ale jestem pełem podziwu dla maszynki. Mam nadzieję że znajdzie nowego właściciela. Super wygląda i ogólnie fajny model

Ralph73
Uczeń
Imię: Rafał
Motocykl: Kiedyś romet 50cc, póki co bez moto.
Kontaktowanie:

Re: Yamaha XSR 125 mocno doinwestowana

Postautor: Ralph73 » 25 lut 2025, 8:18

Już gdzieś w necie na niego trafiłem, wygląda super! Gmole by się przydały w koło, bo szkoda zarysować. Motocykl piękny.

Wróć do „Sprzedam”