Voge 125r vs Zontes U1 125

Tutaj możesz pochwalić się swoją 125.
Regulamin forum
Ważne! Jak zakładacie tytuł swojego tematu, podajcie pełną nazwę motocykla. Przykładowo Honda VT 125 zamiast samo VT 125. Takie działanie porządkuje forum i zwiększy ilość odsłon waszego tematu.
Tyteek
Plecak
Imię: Tymoteusz
Motocykl: Jeszcze żadnym
Kontaktowanie:

Voge 125r vs Zontes U1 125

Postautor: Tyteek » 17 maja 2024, 20:27

Witam
Wiem, że to nie forum od tego lecz żadnego innego nie znalazłem na tej stronie, więc przepraszam za zrobieniu bałaganu.
Jestem nowy w tym temacie i chciałbym was poprosić o pomoc.

Mam dylemat czy wybrać Voge 125r czy zontesa U1 125. Mieszkam na wsi i będę jeździł w stronę miasta, więc potrzebuje pojazdu uniwersalnego. I czy ktoś mógłby mi powiedzieć co lepiej wybrać i czy jest możliwość w voge 125r zamontować koła szprychowe lub opony które by bardziej nadawały się na polne drogi(nie jakieś głębokie błoto z niewiadomymi koleinami tylko zwykłe utwardzone drogi ziemne może z odrobiną trawy i minimalną ilością błota), ponieważ jedyne, jakie mi wyskakują po wpisaniu ich rozmiarów(110/70R17 i 140/60R17) to są szosowe.

Z góry dziękuję wszystkim!

pavlak556
Biker
Imię: Paweł
Motocykl: Hyosung GV125
Kawa u mnie: Tak
Drobna naprawa u mnie: Tak
Sabatówka - Szesnaste Spotkanie forumowe:
Golice - Siedemnaste Spotkanie forumowe:
Kubiesiówka - Osiemnaste Spotkanie forumowe:
Golice - Dziewietnaste Spotkanie forumowe:
Sokoli Dwór XX Spotkanie:
Kontaktowanie:

Re: Voge 125r vs Zontes U1 125

Postautor: pavlak556 » 18 maja 2024, 18:58

Jest taki model Rometa o nazwie ADV (starszy model na gaźniku , z prostym i niezawodnym silnikiem OHV). W teren i na szosę też .

Wróć do „Twoja inna 125”