Tak, jak każdego roku przez 3 lata, tak i teraz planuję lipcowy wyjazd na urlop. Sugerując się tym, o czym rozmawialiśmy z chłopakami na Podlasiu, mam już projekt letniego wyjazdu

Termin wyjazdu: połowa lipca około 8.07 (poniedziałek)- powrót 14.07 (niedziela)
Wstępna trasa niżej z rozbiciem na dni i noclegi. Projektując trasę, opierałem się na atrakcyjności widoków i ciekawych miejsc. Z czasem będę tu dopisywał, co w danych miejscach można zobaczyć. Oczywiście osoby, które dołączą, proszę również, o propozycje

Trasy dzienne krótkie, ponieważ będziemy jechali przez góry, niech będą możliwości podziwiania, świeżego oddechu, zobaczenia czegoś

Dzień 1: Sandomierz> Kalwaria Zebrzydowska> Wadowice> Andrychów> Góra Żar> Żywiec> Szczyrk (nocleg) Trasa 275 km
Dzień 2: Szczyrk> Istebna (Trójstyk)> Wisła> Cieszyn> Jastrzębie Zdrój> Tworków> Nysa> Jezioro Otmuchów (Camping 42 nocleg) Trasa 248 km
Dzień 3: Camping Otmuchów> Kłodzko> Lądek Zdrój> Stara Morawa> Duszniki Zdrój> Kamienna Góra> Kowary> Karpacz (nocleg) trasa 248 km
Dzień 4: Zostajemy na tym samym noclegu w Karpaczu. Jest parę zamków, ładne trasy. Robimy wyskok do Szklarskiej Poręby.
Dzień 5: odpoczywamy w Karpaczu (regeneracja czterech liter)
Dzień 6: Karpacz> Szczawno Zdrój> Brzeg> Jezioro Turawskie nocleg. Trasa 223 km
Dzień 7: Jezioro Turawskie> Częstochowa> Olsztyn> Szczekociny> Jędrzejów> Chmielnik> Sandomierz Trasa 308 km
Mnie wyjdzie około 1350 km