Peugeot Satelis 2012 oryginalne kluczyki
Regulamin forum
Ważne! Podawajcie tytuł tematu według następującego schematu: pełna nazwa motocykla - opis problemu np. Suzuki RM 125 - nie chce odpalać.
Ważne! Podawajcie tytuł tematu według następującego schematu: pełna nazwa motocykla - opis problemu np. Suzuki RM 125 - nie chce odpalać.
-
- Plecak
- Imię: Robert
- Motocykl: Peugeot Satelis 2012
Peugeot Satelis 2012 oryginalne kluczyki
Witam Zakupiłem Satka tylko z jednym kluczykiem i prawdopodobnie nie oryginalnym Czy to jest wielki problem w kontekście jakikolwiek napraw-serwisowania Dzisiaj rozmawiałem z serwisem i Pan powiedział że jak nie mam dwóch oryginalnych kluczyków to nie można wgrać nowego oprogramowania i zaproponował mi zakup nowych kluczy za 1000zł Czy muszę faktycznie kupować nowy zestaw i popadać w koszty
-
- Road Racer
- Imię: Piotr
- Motocykl: Honda Forza 125 2018
- Kawa u mnie: Tak
- Zlot Jeziorsko I:
- Zlot Jeziorsko III:
- Zlot Skulsk IV:
- Zlot Jeziorsko VI:
- Zlot Kruszwica VII:
- Kruszwica - Dziesiąte spotkanie forumowe.:
Re: Peugeot Satelis 2012 oryginalne kluczyki
Zależy jaki masz? tak wygląda oryginał z immobilizerem i musi być z jednej strony czerwony plastik( tu nie widoczny)
Jeśli masz taki to dorobisz - wiem bo też miałem jeden i dorabiałem - koszt coś około 200zł,facet wziął klucz włożył do urządzenia które miał w punkcie , zczytało , następnie włożył nowy klucz ,wgrał i już. Śmigał jak ta lala..znaczy śmiga bo kolega z forum jeździ.
Jeśli masz taki to dorobisz - wiem bo też miałem jeden i dorabiałem - koszt coś około 200zł,facet wziął klucz włożył do urządzenia które miał w punkcie , zczytało , następnie włożył nowy klucz ,wgrał i już. Śmigał jak ta lala..znaczy śmiga bo kolega z forum jeździ.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
djpj1 ten facet zrobił ci klona pierwszego kluczyka.Nie dograł ci drugiego.
-
- Road Racer
- Imię: Piotr
- Motocykl: Honda Forza 125 2018
- Kawa u mnie: Tak
- Zlot Jeziorsko I:
- Zlot Jeziorsko III:
- Zlot Skulsk IV:
- Zlot Jeziorsko VI:
- Zlot Kruszwica VII:
- Kruszwica - Dziesiąte spotkanie forumowe.:
MATRIX60MW pisze:djpj1 ten facet zrobił ci klona pierwszego kluczyka.Nie dograł ci drugiego.
Pewnie masz rację,ale najważniejsze że działał i gdyby jeden się zgubił to był drugi...

-
- Plecak
- Imię: Robert
- Motocykl: Peugeot Satelis 2012
Niestety ja mam już zrobionego klona Ale to nie jest problem dla mnie tylko problem zrobił serwisant z Peugeota twierdząc że jak nie mam oryginalnych kluczyków to oprócz odczytania błędów nic nie jest w stanie mi pomóc więcej a jego pomocy potrzebowałem do rozwiązania problemu z zbyt dużymi obrotami silnika oraz ze zanikaniem funkcji wyświetlacza i strzelaniem z wydechu