Arnold pisze:Très très belle machine, tu en seras content
Marko7 pisze:Ekstra sprzęt, piękne zegary bardzo zwracam na to uwagę no bo w końcu większość czasu patrzy się na zegary właśnieJak dotrzesz go podziel się osiągami spalaniem itp
Przegląd po 10 tys. jest tylko na początku przy całym użytkowaniu co 10 tyś kilometrów? W zasadzie przeglądy częstsze są po to by kasę ściągnąć z człowieka i tyle bo co tam niby robić przy 5 tys?
Damianci pisze:Już jestem zadowolony. Dziękuję.
A Ty nadal bez maszyny? Jak zdrowie, bo coś pisałeś o kontuzji ? Będziesz w Jeziorsku ?
Damianci pisze:Dziękuję. Zegary są naprawdę świetne. Jeśli chodzi o przeglądy to dla nowego sprzętu to pierwszy po 500 km a następny po 10000 km, ale od nowości, czyli w moim przypadku po ok. 9500 km. Ale pewnie jest też rygor czasowy, czyli co roku, co nastąpi wcześniej. We Francji jeżdżą skuterami po kilkanaście km rocznie, i takie interwały między przeglądami to duży plusA ja jak przejadę w tym sezonie 3000 km to będzie wyczyn.
Damianci pisze: We Francji jeżdżą skuterami po kilkanaście km rocznie, i takie interwały między przeglądami to duży plusA ja jak przejadę w tym sezonie 3000 km to będzie wyczyn.
Arnold pisze:Dzięki że pytaszMiło z twojej strony.
![]()
Marko7 pisze:Ja w zeszłym roku zrobiłem 11 tys. kilometrów, w tym już pewnie koło 3 tys. w międzyczasie miałem jeszcze JUnaczka RS pro, ale jednak stwierdziłem, że skuter to jest toi został sam skuter.
Waldi pisze:Piękny sprzęt. Jeszcze raz gratulacje i do zobaczenia na wspólnej przejażdżce.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości