Yamaha 125 SR
Regulamin forum
Ważne! Jak zakładacie tytuł swojego tematu, podajcie pełną nazwę motocykla. Przykładowo Suzuki RM 125 zamiast samo RM 125. Takie działanie porządkuje forum i zwiększy ilość odsłon waszego tematu.
Ważne! Jak zakładacie tytuł swojego tematu, podajcie pełną nazwę motocykla. Przykładowo Suzuki RM 125 zamiast samo RM 125. Takie działanie porządkuje forum i zwiększy ilość odsłon waszego tematu.
-
- Road Racer
- Imię: Rafal
- Motocykl: Tiger
- Kontaktowanie:
Re: Yamaha 125 SR
Ofek, pewnych rzeczy nie przeskoczysz, a i nie wszystkie ciężarówki mają kaganiec na 90 km/h.
- CICHY125
- Road Racer
- Motocykl: Honda CM
- Kawa u mnie: Tak
- Drobna naprawa u mnie: Tak
- Nocleg u mnie: namiot
Rebelki na niemiecki rynek były blokowane na zębatkach montowali 13 z przodu przez co motocykl nie przekraczał 90 km/h . Możesz mieć to samo.
- V824
- Skuterzysta
- Imię: Artur
- Motocykl: Virago 535dx
Tak jak kolega wyżej pisał, prawie wszystkie sprowadzane są blokowane, jak nie na zębatkach to na module jak nie na module to może mieć zwężkę na króćcu lub w koleltorze wydechowym, jak nic z tych rzeczy to proponuję po wymieniać filtry wyczyścić gaźnior i wyregulować.
-
- Plecak
- Imię: Marcin
- Motocykl: Yamaha 125 SR
Odwazylem sie wyskoczylem na wrocławską 5 i ropedzilem maszyne na prostej do 105/h.
-
- Road Racer
- Motocykl: Tiger
- Kontaktowanie:
Czyli maszyna zdrowa :)