Yamaha 125 SR
Regulamin forum
Ważne! Jak zakładacie tytuł swojego tematu, podajcie pełną nazwę motocykla. Przykładowo Suzuki RM 125 zamiast samo RM 125. Takie działanie porządkuje forum i zwiększy ilość odsłon waszego tematu.
Ważne! Jak zakładacie tytuł swojego tematu, podajcie pełną nazwę motocykla. Przykładowo Suzuki RM 125 zamiast samo RM 125. Takie działanie porządkuje forum i zwiększy ilość odsłon waszego tematu.
-
- Plecak
- Imię: Marcin
- Motocykl: Yamaha 125 SR
Yamaha 125 SR
Moja Yamaha 125 SR na tem moment sprawdzana byla tylko na wsi, drogach polnych i lesie... pomalu rzecz jasna zeby odpryskow na lakierze nie zrobic:P Jutro powinienem miec juz wszytskie papiery bo jest sprowadzona z niemiec bede testowal po normalnych drogach. Fotki w kiepskim plenerze w najblizszym czasie zmienie:) Niekrzorzy pytali czy Yamaha jest nowa:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Plecak
- Imię: Adam
- Motocykl: MSX
Re: Yamaha 125 SR
Bardzo ładna maszyna :)
- V824
- Skuterzysta
- Imię: Artur
- Motocykl: Virago 535dx
Te maszyny są wieczne ,przeżyje jeszcze nie jedną nową, a konstrukcja super prosta, śrubokręt + dwa klucze i da się zrobić wszystko :) , ogólnie bardzo fajna.
-
- Road Racer
- Imię: Mateusz
- Motocykl: Inny
- Kawa u mnie: Tak
- Drobna naprawa u mnie: Tak
- Zlot Jeziorsko I:
- Zlot Jeziorsko III:
- Zlot Skulsk IV:
- Zlot Iłki V:
- Zlot Kruszwica VII:
- Sulejów - Ósme spotkanie formowe.:
Świetna maszyna ładnie zachowana, szerokości. ;)
-
- Road Racer
- Imię: Rafal
- Motocykl: Tiger
- Kontaktowanie:
Bardzo fajny, klasyczny motong. Kolejna Yolka na forum :) Gratki dla właściciela.
-
- Plecak
Nie wiem czy pytam w dobry dziale, ale dzisiaj z papierami testowalem i moj v-max wyniosl okolo 92 km szczerze jestem troche zawiedziony. Wszedzie jest napisane, ze okolo 110. Czym to moze byc spowodowane?
- romek37
- Easy Rider
- Imię: Romek
- Motocykl: SHINERAY XY125-11A
- Kawa u mnie: Tak
- Drobna naprawa u mnie: Tak
- Nocleg u mnie: namiot
- Kontaktowanie:
Może być tak wyregulowany gaźnik (jeśli jest) albo zmienione zębatki.
-
- Road Racer
- Imię: Rafal
- Motocykl: Tiger
- Kontaktowanie:
Patrzyłeś czy po równym jedziesz? Przy tych pojemnościach motong "widzi" wzniesienie na długo przed Tobą.
Spróbuj też pogonić ją na wysokich obrotach na poszczególnych biegach, bo na ostatnim może być jej ciężko zareagować na pełną łychę.
I jeszcze jedno - to powtarzalny wynik czy tylko raz sprawdzałeś?
Spróbuj też pogonić ją na wysokich obrotach na poszczególnych biegach, bo na ostatnim może być jej ciężko zareagować na pełną łychę.
I jeszcze jedno - to powtarzalny wynik czy tylko raz sprawdzałeś?
-
- Biker
- Imię: Cedric
- Motocykl: Satelis RS 125
Fajny klasyk, wygląda na super utrzymany. Tak jak koledzy piszą : najważniejsze są, wolność i warkot :)
Powiem Wam, że osobiście uważam,że najlepsza prędkość to 60-80km/h, aby na maxa skorzystać z jazdy i z widoku :)
Lwg
Powiem Wam, że osobiście uważam,że najlepsza prędkość to 60-80km/h, aby na maxa skorzystać z jazdy i z widoku :)
Lwg
-
- Plecak
Ze wszystkim sie zgadzam co napisaliscie. Ja musze miec predkosc 90. Boje sie na moto jak mnie ciezarowki wyprzedzaja. Ma to miejsce na obwodnicy. Dla kogos moze to byc smieszne ja tak mam. Wczesniej na innych motocyklach tez tak mialem.