Yamaha MT 125
Regulamin forum
Ważne! Jak zakładacie tytuł swojego tematu, podajcie pełną nazwę motocykla. Przykładowo Suzuki RM 125 zamiast samo RM 125. Takie działanie porządkuje forum i zwiększy ilość odsłon waszego tematu.
Ważne! Jak zakładacie tytuł swojego tematu, podajcie pełną nazwę motocykla. Przykładowo Suzuki RM 125 zamiast samo RM 125. Takie działanie porządkuje forum i zwiększy ilość odsłon waszego tematu.
-
- Road Racer
- Imię: Rafal
- Motocykl: Tiger
- Kontaktowanie:
Yamaha MT 125
Przedstawiam Wam swoją Yolkę. Za dużo o niej nie napiszę, bo krótko ją mam. Na chwilę obecną z niecałych 700 km średnia spalania wyszła 1.9 l/100 km. Prędkość podróżna nie męcząca moto i raidera to 85 - 90 km/h. Trochę przeszkadza fakt, że nie ma żadnego schowka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Road Racer
- Imię: Rafal
- Motocykl: Tiger
- Kontaktowanie:
Re: Yamaha MT 125
Wersja z ABS-em. Ja celowałem w czopy, cruisery, ale.... Przejechałem się Hondą CB125 F mojego Ojca i zauważyłem, że w korku wyraźnie łatwiej się tym operuje. Honda jednak nie wyciska wszystkiego na co zezwalają przepisy dot. jazdy bez kat. A bo ma 12 koni. Na polu walki został KTM Duke 125 i Yamaha MT 125. Warunek - musiał być nowy (sprawy podatkowe) i tak zostałem właścicielem Yolki.
Z kryzysem wieku średniego masz rację:) Średnio się na tym wygląda po 40-stce, ale co tam :) Frajda z jazdy najważniejsza, a pod kaskiem i tak zmarszczek nie widać.
Z kryzysem wieku średniego masz rację:) Średnio się na tym wygląda po 40-stce, ale co tam :) Frajda z jazdy najważniejsza, a pod kaskiem i tak zmarszczek nie widać.
- romek37
- Easy Rider
- Imię: Romek
- Motocykl: SHINERAY XY125-11A
- Kawa u mnie: Tak
- Drobna naprawa u mnie: Tak
- Nocleg u mnie: namiot
- Kontaktowanie:
Koledzy. Żaden kryzys wieku średniego!!! Tylko wieczna młodość. 20 lat i rosnące doświadczenie. A że motor taki a nie inny? To przede wszystkim MI ma się podobać czym śmigam a nie innym. Jestem starszy od Ciebie a latam na ścigaczu. Co wiecej, celuję w większą maszynę.
- Arti1304
- Biker
- Imię: Artur
- Motocykl: Vulcan 900
- Zlot Złoty Potok II:
- Zlot Jeziorsko III:
- Zlot Jeziorsko VI:
- Sulejów - Ósme spotkanie formowe.:
Przyznam szczerze ze gdybym miał fundusze takie na 125 jak kupowałem to na pewno byłba by w czołówce do wyboru ^^