zawory

Awarie i serwis twojego motocykla.
Regulamin forum
Ważne! Podawajcie tytuł tematu według następującego schematu: pełna nazwa motocykla - opis problemu np. Junak 121 - nie chce odpalać.
Tempest

Re: zawory

Postautor: Tempest » 12 lip 2017, 22:32

rytter pisze:, z tego co wiem pierwszy serwis po 300km gość zrobił przegląd za 400 zł chyba... paranoja.

Za ile?!! Jaki to serwis?

Awatar użytkownika
rytter
Skuterzysta
Imię: Krzysztof
Motocykl: Junak 122 F

Postautor: rytter » 12 lip 2017, 22:36

Tempest pisze:
rytter pisze:, z tego co wiem pierwszy serwis po 300km gość zrobił przegląd za 400 zł chyba... paranoja.

Za ile?!! Jaki to serwis?

Nie wiem, ja kupiłem od gościa moto z przebiegiem jakieś 700 km, jest pieczątka serwisowa po 300km, mówił że tyle zabulił.
On był z okolic Tarnowa, więc pewnie gdzieś tam zrobił.
Ale przyznam że moje moto chodzi super bez problemów ale to stukanie słyszę i mnie denerwuje... może się za bardzo przejmuję.
Wytłumiłem już ze szwagrem wszelkie plastiki i inne duperele, bo w takim nowym to zawsze coś brzęcy.
Żoniny Junak ma jakieś 1700 i widać że gość słabo o niego dbał ale już go wycackałem dziś w olej nowy i filtr przedmuchałem bo był zasyfiony i chodzi jak złoto.

Awatar użytkownika
andre967
Uczeń
Motocykl: Junak Rx One

Postautor: andre967 » 12 sie 2017, 8:41

Wejdź na stronę FORUM FANÓW ROMETA tam w
●WIKI forum Rometa - nasza baza wiedzy,znajdziesz wszystko jak zrobić.

Awatar użytkownika
rytter
Skuterzysta

Postautor: rytter » 12 sie 2017, 8:50

Wlasnie wczoraj odebralismy Junaka zonki i goni pieknie a m.in. Mial reg zawory, wiec stwierdzilem ze nie bede sie sam w to bawil. Niech zrobi to gosc ktory widze ze sie na tym zna. Ja robie mniejsze sprawy

Tempest

Postautor: Tempest » 12 sie 2017, 17:05

rytter pisze:Wlasnie wczoraj odebralismy Junaka zonki i goni pieknie a m.in. Mial reg zawory, wiec stwierdzilem ze nie bede sie sam w to bawil. Niech zrobi to gosc ktory widze ze sie na tym zna. Ja robie mniejsze sprawy

A tak z ciekawości w jakim serwisie robiłeś motocykl, Junaka czy innym?

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
rytter
Skuterzysta

Postautor: rytter » 12 sie 2017, 21:07

Tempest pisze:A tak z ciekawości w jakim serwisie robiłeś motocykl, Junaka czy innym?

Pozdrawiam!

Kolo Proszowic w Klimontowie jest zaklad mechaniczny, stacja kontroli pojazdow "luty". Jest tam jeden gosc ktory poprostu jest pasjonatem motocykli. Zajmuja sie normalna samochodowka, a jeden gosc poprostu zna sie tez na motocyklach. Widac ze bez problemu ogarnal Junaczka.

Wróć do „Warsztat”