Tom pisze:Już są dwa

Witam Tom. My się już znamy prawda? (nie osobiście ale z pewnego forum które nie wspominam za fajnie ) Cieszę się że dołączyłeś. wiem że robisz przy moto wszystko sam i tym bardziej się cieszę bo dla mnie takie osoby to skarbnica wiedzy

) Nie wiem czy wrzuciłeś foto Twojego Milerka. Jak co będę szukał a jak nie wrzuciłeś a masz ochotę wstawić to będę czekać. Pozdro

Ja ostatnio miałem powrót na piechotę ze sprzętem na szczęście ze 2 km. A dzień wcześniej z plecakiem byłem za Raciborzem czyli ze 160 km w obie strony. Jakby mnie spotkała awaria tam to musiałbym dzwonić do "jorga" (z naszego forum) żeby przyjechał z przyczepką na moto heheh. Co do awarii to wyglądało bardzo poważnie ale sprawa w domu po rozkręceniu wyglądała nie najgorzej. Opiszę to gdzieś dla ogólnie skuterowców bo może się przyda

"Damianci" każdy ma tam swoje spoglądnięcie, żadnego nie neguje

Ale mi akurat GD ni jak nie podobny do YM

) A mówię dlatego bo wybierałem między jednym a drugim

Na YM lepiej nogi było wyciągnąć ale za to GD to jedzie się jakby na krowie taka kanapa szeroka

Jakbym miał wybrać między YM ale 250 a GD to wziąłbym YM 250 bo ładna ale 125 już trochę z wyglądu mi akurat nie podchodziła.