Zdjęcie0393.jpg
Junak 121
Regulamin forum
Ważne! Jak zakładacie tytuł swojego tematu, podajcie pełną nazwę motocykla. Przykładowo Junak RS 125 zamiast samo RS 125. Takie działanie porządkuje forum i zwiększy ilość odsłon waszego tematu.
Ważne! Jak zakładacie tytuł swojego tematu, podajcie pełną nazwę motocykla. Przykładowo Junak RS 125 zamiast samo RS 125. Takie działanie porządkuje forum i zwiększy ilość odsłon waszego tematu.
- Goro
- Skuterzysta
- Imię: Piotrek
- Motocykl: Suzuki Intruder VL 125
- Zlot Jeziorsko I:
Re: Junak 121
Klasa sprzęcik, fajnie się z tymi kuframi bocznymi prezentuje. Wyglądają jak fabryczne.
- Arti1304
- Biker
- Imię: Artur
- Motocykl: Vulcan 900
- Zlot Złoty Potok II:
- Zlot Jeziorsko III:
- Zlot Jeziorsko VI:
- Sulejów - Ósme spotkanie formowe.:
Skad takie eleganckie kuferki boczne dorwales?
- Tigana
- Uczeń
- Imię: Pawel
- Motocykl: Junak 121, 125 ccm
- Zlot Jeziorsko I:
Zapłaciłem stówę za komplet w Romecie w Kłodzku. Właściciel je znalazł w magazynie jak robił porządek. Były w kolorze-ciemny granat. Delikatny szlif drobnym papierem ściernym, 2 puszki czarnego lakieru+akryl, 7 lub 8 długich wieczorów w garażu i efekt gotowy o satysfakcji nie wspomnę. Jak ktoś będzie zainteresowany jak rozwiązałem sprawę stelaży, to proszę o info. Zrobi się cieplej, ściągnę kufer i wyślę fotkę. Dodam, iż szukałem kogoś kto by zrobił stelaże do kufrów. Wszyscy się drapali po głowie. Znalazłem w Słotwinie koło Świdnicy salon, który się takimi rzeczami zajmuje. Zaśpiewali około 600 zł. za stelaże spawane z rurek.
- Tigana
- Uczeń
- Zlot Jeziorsko I:
Jak coś znajdę, to dam znać.
- viera
- Biker
- Imię: Patryk
- Motocykl: BMW F800 GS / Yamaha XT 600E
- Kawa u mnie: Tak
- Zlot Jeziorsko I:
- Zlot Złoty Potok II:
- Zlot Skulsk IV:
- Zlot Jeziorsko VI:
- Sulejów - Ósme spotkanie formowe.:
100zł to jak za darmo! ;)
-
- Biker
- Imię: Cedric
- Motocykl: Satelis RS 125
-
- Plecak
- Imię: Tomasz
- Motocykl: Junak 122F
Jestem zainteresowany patentem jak zrobić stelaż.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Tigana
- Uczeń
- Zlot Jeziorsko I:
tomczyslaw pisze:Jestem zainteresowany patentem jak zrobić stelaż.
Pozdrawiam
Cześć kolego. Przypomnij się za około 7 dni. U mnie na wsi zima się zrobiła i straciłem ochotę na wszystko. A nie ukrywam; demontaż i montaż, to około 45 minut. Ale wyślę fotki, tylko się przypomnij. Bo u Was w stolicy, to chyba wiosna, co ?? Nawet kaczor Donald z Brukseli przyjechał.
-
- Plecak
- Imię: Tomasz
- Motocykl: Junak 122F
Pawel121 pisze:tomczyslaw pisze:Jestem zainteresowany patentem jak zrobić stelaż.
Pozdrawiam
Cześć kolego. Przypomnij się za około 7 dni. U mnie na wsi zima się zrobiła i straciłem ochotę na wszystko. A nie ukrywam; demontaż i montaż, to około 45 minut. Ale wyślę fotki, tylko się przypomnij. Bo u Was w stolicy, to chyba wiosna, co ?? Nawet kaczor Donald z Brukseli przyjechał.
Dzięki za odpowiedź. Za tydzień akurat wyjeżdżam, ale postaram się przypomnieć. W Warszawie też była ostatnio kiepska pogoda - padał śnieg, dzisiaj trochę lepiej lecz dalej zimno.
Pozdrawiam.