Wymieniłam ( tzn . Rytter mój mąż wymienił ) reflektor z przodu, dodałam chromowane lusterka i sama , samiusieńka

Mój Junaczek wygląda teraz tak .... i to jeszcze nie koniec modyfikacji...
lalallaaa
jellow pisze:Ponieważ bardziej od sportowej podoba mi się klasyczna sylwetka motocykla , postanowiłam ,że zmodyfikuje mojego RS-a na coś bardzej klasycznego.
Wymieniłam ( tzn . Rytter mój mąż wymienił ) reflektor z przodu, dodałam chromowane lusterka i sama , samiusieńkazdemontowałam, pomalowałam i zamontowałam z powrotem tylny bagażnik.
Mój Junaczek wygląda teraz tak .... i to jeszcze nie koniec modyfikacji...
lalallaaaasia 2.jpg
Goocio81 pisze:Wrzuć przy okazji jeszcze fotkę bardziej z przodu żeby lampę ująć...
Goocio81 pisze:Qrczę rzeczywiście kawał dobrej roboty Asiu... Przy najbliższej okazji podstawiam mój do liftu![]()
Z tym malowaniem bagażnika super sprawa, nie pomyślałem o tym a naprawdę fajnego uroku dodaje...
Lusterka to już na poprzednim zdjęciu chyba zmienione miałaś hmm?
"No niezłe cacko... Późne rokokoko..."
Piątka z plusem... Czekam na resztę zmian, może się jeszcze czymś zainspiruję...
Pzdr. LWG
Wrzuć przy okazji jeszcze fotkę bardziej z przodu żeby lampę ująć...
rytter pisze:Goocio81 pisze:Wrzuć przy okazji jeszcze fotkę bardziej z przodu żeby lampę ująć...
I większy dekolt!
Dekolt niech zrobi większy na następnej fotce
aaaahahaha
jellow pisze:Dzięki:):)
Jak się nie boisz to dawaj , mogę coś pozmieniać w Twoim Junaku![]()
Fakt lusterka wymieniłam chyba dwa dni temu... masz oko![]()
![]()
![]()
i fotka z przodu dla Ciebie ...
Magda131 pisze:Wystarczyły dwa słowa '' większy dekolt''a ruch jak w młynie![]()
Fajnie ten Janekwygląda nic ująć , a co jeszcze chcesz dodać?
Magda131 pisze:
Fajnie ten Janekwygląda nic ująć , a co jeszcze chcesz dodać?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości