Aktualizacja osób 2024

Regulamin forum
Mile widziana mapka, zdjęcia i oczywiście opis.
Pisanie fajna trasa 967 jedzcie mija się z celem tego forum.
Didik5r
Plecak
Imię: Dominik
Motocykl: CBF

Aktualizacja osób 2024

Postautor: Didik5r » 21 lip 2024, 14:52

Witam

Ktoś jeszcze jest aktywny tutaj z Podkarpacia ?
Jakąś ekipę idzie stworzyć czy już nie ma osób chętnych z tamtych okolic do wspólnych przejażdżek ?

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
arni70
Zarząd
Imię: Slawek
Motocykl: Yamaha Virago/Honda Varadero 125
Zlot Iłki V:
Zlot Jeziorsko VI:
Bocheniec - Dziewiąte spotkanie forumowe.:
Dąbie - Jedenaste spotkanie forumowe:
Bocheniec - Dwunaste spotkanie forumowe.:
Czerna - Trzynaste spotkanie forumowe.:
Gaj Stolarski - Czternaste spotkanie forumowe.:
Czerna - Pietnaste spotkanie forumowe.:
Sabatówka - Szesnaste Spotkanie forumowe:
Golice - Siedemnaste Spotkanie forumowe:
Kubiesiówka - Osiemnaste Spotkanie forumowe:
Golice - Dziewietnaste Spotkanie forumowe:
Sokoli Dwór XX Spotkanie:
Kontaktowanie:

Re: Aktualizacja osób 2024

Postautor: arni70 » 22 lip 2024, 6:02

Didik5r pisze:Witam

Ktoś jeszcze jest aktywny tutaj z Podkarpacia ?
Jakąś ekipę idzie stworzyć czy już nie ma osób chętnych z tamtych okolic do wspólnych przejażdżek ?

Pozdrawiam.

Witam serdecznie.
Poczytaj proszę tematy forum :idea: "Ekipa" jest właśnie intencją tego forum. Użytkowników niby dużo ale czynnie w realu, jest to faktycznie Ekipa kilkudziesięciu osób z Polski od prawie 10 lat, ze zbudowanymi już relacjami w realu, a nie opierając się tylko na części wirtualnej ;) Wyjeżdżająca wspólnie na kilkudniowe wyprawy po Polsce (no... jednodniowe również) Ta część Polski, czyli Podkarpacie, Małopolska, świętokrzyskie, Śląsk, to chyba najliczniejsza część forum. Przykładowo... w ostatni weekend jechali do Jeruzal, nocleg namioty w Lubelska Przystań Motocyklowa :idea: Dwa razy w roku spotykamy się też (gdzieś w Polsce) na Ogólnopolskich Spotkaniach Forum. Jest to cykliczne, od czwartku do niedzieli :idea:
Zapraszamy na początku do "POWITALNI", przywitaj się ze społecznością i napisz dwa słowa o sobie... Miło będzie, jak pokażesz swoje moto
Pozdrawiam :idea:

Mobil
Uczeń
Imię: WIESŁAW
Motocykl: Suzuki intruder 125
Kontaktowanie:

Postautor: Mobil » 25 lip 2024, 21:21

Witaj Arni ..Jestem z Podkarpacia. Dokładnie powiat Jarosław gmina Rokietnica ..ciężko pokręcić tu na miejscu bo obserwując jako nowy na tym forum dzieje się ale jak by dalej ..no i też zależność od czasu zapewne ,,jestem kierowca na międzynarodówce ale ostatnio byle widziany w Bieszczadach a dokładnie na zal .Solina ..oczywiście motocyklem. Teraz kończę już urlop i ostatni weekend jestem dyspozycyjny ....pozdrawiam .Mobil.

Awatar użytkownika
arni70
Zarząd
Imię: Slawek
Motocykl: Yamaha Virago/Honda Varadero 125
Zlot Iłki V:
Zlot Jeziorsko VI:
Bocheniec - Dziewiąte spotkanie forumowe.:
Dąbie - Jedenaste spotkanie forumowe:
Bocheniec - Dwunaste spotkanie forumowe.:
Czerna - Trzynaste spotkanie forumowe.:
Gaj Stolarski - Czternaste spotkanie forumowe.:
Czerna - Pietnaste spotkanie forumowe.:
Sabatówka - Szesnaste Spotkanie forumowe:
Golice - Siedemnaste Spotkanie forumowe:
Kontaktowanie:

Postautor: arni70 » 25 lip 2024, 22:17

Mobil pisze:Witaj Arni ..Jestem z Podkarpacia. Dokładnie powiat Jarosław gmina Rokietnica .. Teraz kończę już urlop i ostatni weekend jestem dyspozycyjny ....pozdrawiam .Mobil.

Cześć Mobil

Dziękuję za info... Zgadzam się, że charakter pracy ma bardzo duży wpływ na elastyczność w dograniu spotkań. Mimo to, ta część Polski (ja wiem, że od 7 lat :) ) jest liczna. Ja w tym roku jestem, przez sprawy osobiste... troszkę ograniczony w możliwościach... Fakt, dużo więcej jeździliśmy wcześniej, praktycznie średnio dwie niedziele w miesiącu. Przykładowo spotykaliśmy się w Nisku na 9:00 (Pysiu z Przemyśla, Waldi z Rzeszowa, BoB z Łańcuta, ja od Sandomierza) i lecieliśmy na Roztocze, czy Góry Świętokrzyskie, a później powrót do domu ;) Wyskakiwaliśmy też z noclegiem, przykładowo w Bieszczady. Obserwuj Forum Jestem przekonany, że uda nam się w jakimś terminie dograć. A jak poznasz ludzi w realu, to będziesz wtedy czuł się "swobodnie". Ja też siedem lat temu, byłem tu "NOWY" i miałem wiele dylematów. Pojechałem (za Łódź) na najbliższe Ogólnopolskie Spotkanie, poznałem ludzi i tak już zostało ;) :idea:
Zobacz temat (może uda Ci się wpasować)
Nie masz uprawnien by zobaczyc link!

Drugi temat (bliziutko Ciebie) Bandi54 organizuje II Spotkanie "Ognisko u Bandiego"
Nie masz uprawnien by zobaczyc link!

Wróć do „podkarpackie”