pysiu pisze:W imię wspólnej jazdy mogłaby być Sieniawa, bo Nisko czy Stalowa to zbyt daleko na zachód.
Ok. To mam jeszcze prośbę. Podajcie propozycję mapy trasy od Sieniawy na Zamość. Przez Tomaszów Lubelski, czy Frampol?
pysiu pisze:W imię wspólnej jazdy mogłaby być Sieniawa, bo Nisko czy Stalowa to zbyt daleko na zachód.
arni70 pisze:Ok. To mam jeszcze prośbę. Podajcie propozycję mapy trasy od Sieniawy na Zamość. Przez Tomaszów Lubelski, czy Frampol?
pysiu pisze:Miałem na myśli trasę od Sieniawy drogami powiatowymi: 835-863-849 do Zamościa ale chyba jechałbym sam.
Dlatego w imię dobra stada proponuję spotkanie w Nisko-Orlen i dalej dodatkowo Janów Lubelski (może Robert) i dalej drogą 74 do Zamościa.
Dla mnie to trochę na kwadratowo ale czego się nie robi dla przyjaciół.
p.s. Jako,że spędzimy większość czasu w rejonie rynku trzeba by wybrać jakieś dobre miejsce do parkowania (parking?). Z tego co wiem, to są tam strefy płatnego parkowania, więc za darmochę może się nie udać, ale ...
lwg
bob127 pisze:Orlen Nisko może być ale który? Arni jedziesz przez Stalufkę to na Mac-u.O której 9:00?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości