Honda Shadow 125 - kup teraz :)

Tutaj możesz pochwalić się swoją 125.
Regulamin forum
Ważne! Jak zakładacie tytuł swojego tematu, podajcie pełną nazwę motocykla. Przykładowo Suzuki RM 125 zamiast samo RM 125. Takie działanie porządkuje forum i zwiększy ilość odsłon waszego tematu.
wolfqanq
Skuterzysta
Imię: Henryk
Motocykl: Suzuki V Strom
Kubiesiówka - Osiemnaste Spotkanie forumowe:
Golice - Dziewietnaste Spotkanie forumowe:
Sokoli Dwór XX Spotkanie:

Honda Shadow 125 - kup teraz :)

Postautor: wolfqanq » 07 sty 2025, 20:39

IMG_20220412_135251.jpg

Najnowszy nabytek Kristofa obudził nostalgię za dawnymi czasami... Czas i kilometry spędzone na tym motocyklu - bezcenne... I powiedźcie czy ktoś oprócz mnie kupił motocykl bez oglądania a na pierwszy przegląd pojechał w kasku...narciarskim? :D :D :D No i na szczęście na YT zachował się filmik z testu mojej Hanki :!:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Biszkopt
Moderator Forum
Imię: Michal
Motocykl: Benelli TRK 702X + Daelim vs125
Kawa u mnie: Tak
Drobna naprawa u mnie: Tak
Nocleg u mnie: namiot
Bocheniec - Dwunaste spotkanie forumowe.:
Czerna - Trzynaste spotkanie forumowe.:
Czerna - Pietnaste spotkanie forumowe.:
Sabatówka - Szesnaste Spotkanie forumowe:
Golice - Siedemnaste Spotkanie forumowe:
Kontaktowanie:

Re: Honda Shadow 125 - kup teraz :)

Postautor: Biszkopt » 08 sty 2025, 13:35

Ja jak kupowałem daelima to niby oglądałem ale nie wiedziałem kompletnie na co patrzeć facet chciał mi dać sie przejechać ale sie cykałem bo było po burzy wprowadziłem go na pakę do busa i jeździć sie uczyłem na podwórku kilka dni później zarejestrowałem się na tym forum. i lada moment umówiliśmy się na pierwszą jazdę w Ostrowcu przyjechali Pysiu, Bob, Demon , Arni i Waldi i ich wspaniałe maszyny bałem się czy za nimi dam rade a oni kazali mi prowadzić nie zapomnę jaki dumny byłem przewodząc tak zacnej kolumnie.
Natomiast nawiązując do pierwszego przeglądu też dobrze go zapamiętam :p motor jak już pisałem przywiozłem busem bo nie miał przeglądu a ja umiejętności . do najbliższej stacji diagnostycznej mam z 5-6 km drogą serwisową wiec mysle sobie nie spotkam tam mundurowych drogą główną mam do przejechania może 200m to sobie pojadę motorkiem nie będę go ładował na busa potem rozładowywał itd . jak pomyślałem tak zrobiłem i powoli potoczyłem się w kierunku stacji , jakie było moje zdziwienie gdy przy serwisówce w krzakach stał radiowóz a i ja musiałem wydać się podejrzany bo panowie pojechali za mną :) zatrzymali mnie i pytają czemu jadę tak wolno i czy wszystko ok ja moię ze tak tylko ze dopiero kupiłem ten motor i trochę ćwiczę na tej serwisówce Panowie życzyli mi powodzenia iatak się zakończyło nasze spotkanie a ja sie mega cieszyłem że nie wołali ode mnie dokumentów :P

Awatar użytkownika
arni70
Zarząd
Imię: Slawek
Motocykl: Yamaha Virago/Honda Varadero 125
Zlot Iłki V:
Zlot Jeziorsko VI:
Bocheniec - Dziewiąte spotkanie forumowe.:
Dąbie - Jedenaste spotkanie forumowe:
Bocheniec - Dwunaste spotkanie forumowe.:
Czerna - Trzynaste spotkanie forumowe.:
Gaj Stolarski - Czternaste spotkanie forumowe.:
Czerna - Pietnaste spotkanie forumowe.:
Sabatówka - Szesnaste Spotkanie forumowe:
Golice - Siedemnaste Spotkanie forumowe:
Kontaktowanie:

Re: Honda Shadow 125 - kup teraz :)

Postautor: arni70 » 15 sty 2025, 19:38

Mając na uwadze, że od tego czasu przybyło sporo nowych forumowiczów, pozwolę sobie dla przypomnienia i ułatwienia wstawić dwa wywiady z Henrykiem. Sam osobiście, co jakiś czas oglądam... :)

Wróć do „Twoja Honda 125”