Romario pisze:Pięknie się prezentuje z tym kufrem
Dzięki Romek. Miały być w pierwszej wersji boczne kufry takie jak u Ciebie czyli twarde (bo mam ale materiałowe, które aż jakoś specjalnie mi się nie podobają) Jednak z uwagi na dopuszczalną ładowność od razu przyjąłem że będą albo boczne albo centralny. I tu przeważyło to że jeżdżę z żoną a ona musi mieć podparcie pleców bo same siedzenie pasażera nie jest wybitnie duże.
Stąd decyzja padła na centralkę
Pozdro Romek. Jest szansa że się w tym roku zobaczymy to na żywo pogadamy.
Biszkopt pisze:Super ja przy swoim jeszcze dłubię ale fajnie że twój już gotowy. To co widzimy się w czernej w maju
Pisząc szczerze to od 20 lat z uwagi na specyfike pracy nigdy nie udało mi się zaplanować z takim wyprzedzeniem nawet urlopu a co dopiero zlotu. Nie ma na dziś w planie Czernej ale kto wie. Wiesz ja mam tam rzut beretem więc może jak się wszystko pospina to podjadę się przywitać. Jednak wiadomo obiecać nie chcę. W zeszłym roku zaplanowałem przelot na bieszczady i mocno mi zależało i zły jestem bo nie udało się tego zrealizować a nie lubię mówić o czymś i potem nie dopiąć tego.
Mam nadzieję w tym roku to odrobić. Dlatego z Czerną nie chcę czegoś deklarować jak nie wiem jak będzie.
Trzymaj się Michał i jak pisałem może się poznamy w tej Czernej na "żywo" Tym bardziej że ogólnie chciałbym się przywitać z już wcześniej poznanymi osobami