Gdzie dziś byłem, czyli nasze wycieczki motocyklowe :)
Re: Gdzie dziś byłem, czyli nasze wycieczki motocyklowe :)
Oglądam te fotki i tylko jedna rzecz mi przychodzi... Banan na twarzy... Wspomnienia... Bezcenne 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tom
- Road Racer
- Imię: Tomasz
- Motocykl: Kymco Downtown 125i
- Zlot Skulsk IV:
- Kruszwica - Dziesiąte spotkanie forumowe.:
Marko7 pisze:Wycieczki w chybił trafił czasem kończą sie offroadem , jade kilkanaście kilometrów w nieznane i kończy sie asfalt...
Skąd ja to znam? Ale za to jak przyjemnie się jedzie z dala od cywilizacji! W Twoich rejonach takich miejsc pewnie sporo; ja muszę się wypuścić kawał za miasto żeby znaleźć jakąś fajną traskę (choć mam kilka które lubię i kilka razy już nimi jechałem). Niestety u mnie 12" kółka z oponami na szosę do offroad-u się kompletnie nie nadają

-
- Easy Rider
- Imię: Jerzy
- Motocykl: Yamaha Tricity 300
- Kawa u mnie: Tak
- Drobna naprawa u mnie: Tak
- Nocleg u mnie: pokój lub namiot
- Zlot Jeziorsko I:
- Zlot Jeziorsko III:
- Zlot Iłki V:
- Zlot Jeziorsko VI:
- Zlot Kruszwica VII:
- Sulejów - Ósme spotkanie formowe.:
- Bocheniec - Dziewiąte spotkanie forumowe.:
- Forumowy gospodarz:
Damiana ładnie dajesz i tyle i aż tyle mogę napisać, brawo Ty
- Sloniu
- Biker
- Imię: Jacek
- Motocykl: Inna pojemność ;)
- Kontaktowanie:
Dzień wolny - to i trzeba było motocykl przegonić. Brak rejestracji w Hondzie skierował mnie więc w stronę Junaka. Trasa bardzo przyjemna, chociaż źle dobrałem ubiór do pogody. Mocny wiatr i przelotne opady skutecznie mnie wyziębiły.
Trasa: Opole, Ruiny zamku w Strzelcach Opolskich, następnie opuszczona jednostka wojskowa pomiędzy Olszową a Zimną Wódką i przez Knurów na zamek w Chudowie. Ciemne chmury spowodowały, że szybko ponownie dosiadłem rumaka i przez Gliwice i Toszek udałem się w kierunku domu.
Junak przekroczył właśnie 4500 i czas powoli pomyśleć o kolejnym - już ostatnim tegorocznym i robionym przeze mnie przeglądzie. Cel 5000 km założony dla M12 zbliża się nieubłaganie i czas już pomyśleć o czymś co zastąpi go w garażu (po zapisaniu się na prawko A).
Zabawne, że kupując 125ccm postanowiłem, że po 3000 km zdecyduję czy motocykl to w ogóle zabawa dla mnie. Dzisiaj na obu łącznie przekroczyłem przebieg 6000km a sezon u jeszcze chwila została aby postawić sobie nowy cel
Trasa: Opole, Ruiny zamku w Strzelcach Opolskich, następnie opuszczona jednostka wojskowa pomiędzy Olszową a Zimną Wódką i przez Knurów na zamek w Chudowie. Ciemne chmury spowodowały, że szybko ponownie dosiadłem rumaka i przez Gliwice i Toszek udałem się w kierunku domu.
Nie masz uprawnien by zobaczyc obrazek!
Junak przekroczył właśnie 4500 i czas powoli pomyśleć o kolejnym - już ostatnim tegorocznym i robionym przeze mnie przeglądzie. Cel 5000 km założony dla M12 zbliża się nieubłaganie i czas już pomyśleć o czymś co zastąpi go w garażu (po zapisaniu się na prawko A).
Zabawne, że kupując 125ccm postanowiłem, że po 3000 km zdecyduję czy motocykl to w ogóle zabawa dla mnie. Dzisiaj na obu łącznie przekroczyłem przebieg 6000km a sezon u jeszcze chwila została aby postawić sobie nowy cel

-
- Maniac Rider
- Imię: mirek
- Motocykl: honda shadow vt 125 r 2000,lub odwrotnie...
- Drobna naprawa u mnie: Tak
- Nocleg u mnie: namiot
- Zlot Jeziorsko III:
- Zlot Skulsk IV:
- Zlot Iłki V:
- Zlot Jeziorsko VI:
- Zlot Kruszwica VII:
- Dąbie - Jedenaste spotkanie forumowe:
- Czerna - Trzynaste spotkanie forumowe.:
- Gaj Stolarski - Czternaste spotkanie forumowe.:
- Sabatówka - Szesnaste Spotkanie forumowe:
- Golice - Siedemnaste Spotkanie forumowe:
- Golice - Dziewietnaste Spotkanie forumowe:
- Kontaktowanie:
Hm,...silny wiatr,przelotne opady i na koniec Zimna Wódka
Takie połączenia nie wróżą dobrze
U mnie też powiewa,temp.około 23"
tylko krótki wypad z racji Święta,i kolana mokre.
Moto do garażu-wracam do zajęć dających chlebek
z niekłamanym żalem 

U mnie też powiewa,temp.około 23"
tylko krótki wypad z racji Święta,i kolana mokre.
Moto do garażu-wracam do zajęć dających chlebek

- Damianci
- Maniac Rider
- Imię: Damian
- Motocykl: Peugeot Satelis RS 125, Brixton BX 125
- Zlot Jeziorsko III:
- Zlot Iłki V:
- Zlot Jeziorsko VI:
- Zlot Kruszwica VII:
- Sulejów - Ósme spotkanie formowe.:
- Forumowy gospodarz:
Sloniu pisze:Junak przekroczył właśnie 4500 i czas powoli pomyśleć o kolejnym - już ostatnim tegorocznym i robionym przeze mnie przeglądzie. Cel 5000 km założony dla M12 zbliża się nieubłaganie i czas już pomyśleć o czymś co zastąpi go w garażu (po zapisaniu się na prawko A).
Sloniu, z jednej strony chciałbym Ci podziękować za interesujące relacje z Twoich wycieczek na 125. Miło widzieć ile radości czerpiesz jeżdżąc Junakiem M12 czy Yamahą CBR 125 po Twoich ulubionych dróżkach. Jak to pisałeś we wcześniejszych postach, że najbardziej odpowiadają Ci drogi wojewódzkie czy gminne. Tam można odpocząć, przemyśleć i zobaczyć więcej niż na trasach szybkiego ruchu czy autostradach

Dajesz użytkownikom 125-tek dużo motywacji i szkoda, że z drugiej strony tak dużo piszesz o zmianie sprzętu na mocniejszy (pewnie skończy się na niemniej niż 1000). Skupmy się na razie na 125, bo temu jest poświęcone to forum. LwG
- Tom
- Road Racer
- Imię: Tomasz
- Motocykl: Kymco Downtown 125i
- Zlot Skulsk IV:
Ja dziś krótko. Deszcz mnie złapał, musiałem się szybko ubierać w nieprzemakalne ubranko, a potem to już w dość mocnym deszczu jazda nie była przyjemnością. Kierunek dom. I zamiast wielu km, skończyło się na 50. Oczywiście pod domem.... przestało lać
ale zapowiada się na dalsze opady. Odpuściłem. Siedzę w domu i popijam kawkę 
Wysłane z mojego A5 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego A5 przy użyciu Tapatalka
- Sloniu
- Biker
- Imię: Jacek
- Motocykl: Inna pojemność ;)
- Kontaktowanie:
Damianci pisze:Sloniu, z jednej strony chciałbym Ci podziękować za interesujące relacje z Twoich wycieczek na 125. Miło widzieć ile radości czerpiesz jeżdżąc Junakiem M12 czy Yamahą CBR 125 po Twoich ulubionych dróżkach. Jak to pisałeś we wcześniejszych postach, że najbardziej odpowiadają Ci drogi wojewódzkie czy gminne. Tam można odpocząć, przemyśleć i zobaczyć więcej niż na trasach szybkiego ruchu czy autostradach
Dajesz użytkownikom 125-tek dużo motywacji i szkoda, że z drugiej strony tak dużo piszesz o zmianie sprzętu na mocniejszy (pewnie skończy się na niemniej niż 1000). Skupmy się na razie na 125, bo temu jest poświęcone to forum. LwG
Dzięki za miłe słowa! Na 125ccm jeszcze wiele kilometrów przede mną i mam nadzieję sporo relacji, wspólnych spotkań czy zlotów z Route 125

-
- Road Racer
- Imię: Piotr
- Motocykl: Honda Forza 125 2018
- Zlot Jeziorsko I:
- Zlot Jeziorsko III:
- Zlot Skulsk IV:
- Zlot Jeziorsko VI:
- Zlot Kruszwica VII:
Całkiem niedawno w kolegami z Route byliśmy na Słowacji i w Czechach... to przyszedł czas i na Węgry 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.