Sloniu pisze:Piękne wycieczki Panowie! Bieszczady ja planuję na sierpień. Może jakieś wspólny termin ustalimy na weekend i przystań?
Chodzi o z...…..nie po winklach czy o wycieczkę ze zwiedzaniem?
Sloniu pisze:Piękne wycieczki Panowie! Bieszczady ja planuję na sierpień. Może jakieś wspólny termin ustalimy na weekend i przystań?
Damianci pisze:No i tak sobie wróciłem. Polecam Satelisa do turystyki motocyklowej
powrót z Rolling Stones.jpg
bob127 pisze:Chodzi o z...…..nie po winklach czy o wycieczkę ze zwiedzaniem?
djpj1 pisze:Prędkość max 124km/h....hoho ,ale ci Stonesi dali Ci powera ,mogłeś od razu lecieć na koncert Guns 'N Roses...grali prawie 4 godziny i wyszli punktualnie co jest u nich rzadkością . Żałuje ,że się nie wybrałem..Taki off topic..Jaka to aplikacja?
mirage pisze:Fot.2- super ujęcie,tylko czemu ten
sprinter kask nosi na d***e?
No i odlotowy styl tego chełmu...
Sloniu pisze:Nie no - winkle i pętla to obowiązek. Do tego nocleg w przystani motocyklowej - taka weekendówka. Wyjazd w sobotę rano, ew. w piątek (bo mam ponad 400km, wieczorkiem piwko w przystani i z rana duża pętla obiadek i powrót do domku - no chyba, że to sobota to obie pętle i w niedzielę powrót z rana)
W lipcu ( a w sumie to w przyszłym tygodniu pewnie ) ogarnę przegląd 1000km w Hondzie we Wrocku i plan wyjazdu w Bieszczady nabierze rozpędu
bob127 pisze:Wybieram się razem z bikerem Pysiem w Bieszczady.Chcemy pośmigać po winklach i to niekoniecznie po małej i dużej pętli.Jest kilka tras z równiejszym asfaltem,bez dziur i policji.Przystań motocyklowa mocno przereklamowana i ciężko będzie o nocleg.Wyprawę planujemy na 14 lipca od bladego świtu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości